Slaapkamer renovatie

Slaapkamer upgrade


December 2020

slaapkamer_001
slaapkamer_002
slaapkamer_004
floating_bed_wall_deco

Bij deze opdracht kreeg tmmrwrk de vraag of het met beperkte middelen de slaapkamer weer tot leven kon wekken? De slaapkamer bestond uit 4 witten muren waarop beschadigingen duidelijk zichtbaar waren.


De eerste stap was om samen met de klant de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen waarbij we binnen een vooraf afgesproken budget zouden blijven.  Dit proces schept duidelijkheid en zorgt ervoor dat de klant niet achteraf voor vervelende verassingen komt te staan en minstens zo belangrijk dat tmmrwrk weet wat de wensen van de klant zijn.Hier koos de klant voor een houten achterwand uitgevoerd in radiata pine multiplex. Dit multiplex kenmerkt zich door het vlammend opvlak van het hout.


De volgende stap was de multiplex platen op maat te zagen in smalle stroken. Belangrijk hierbijj was het om de stroken te nummeren zodat we het vlammen in het hout niet zouden verstoren. Na het aanbrengen van een frame op de muur en deze vervolgens in een kleur ter verven werden de stroken onzichtbaar bevestigd.


Samen met een zwevend bed, ook gemaakt door tmmrwrk werd met simpele middelen een heel nieuw karater aan de kamer gegeven.